Σάκκαρη : «Δύσκολο ματς, αλλά μπορώ να την κερδίσω ξανά»

Σάκκαρη : «Δύσκολο ματς, αλλά μπορώ να την κερδίσω ξανά»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Κενίν, αλλά και για τον ημιτελικό με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το… θαύμα της απέναντι στη Σοφία Κενίν και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Μια νίκη που τη φέρνει στα ημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Αμπου Ντάμπι. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα το πρωί της Τρίτης στις 10:00 ώρα Ελλάδας. Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Κενίν, αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Σαμπαλένκα.

«Το να κερδίσω αυτές τις παίκτριες αυτή την εβδομάδα σημαίνει πολλά για μένα. Παίζω με παίκτριες που δεν είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όπως η Μουγκουρούθα , οπότε θα τις ξέρω καλύτερα όταν τις αντιμετωπίσω ξανά. Σε γενικές γραμμές, παίρνω μεγάλη αυτοπεποίθηση μ’ αυτό το ξεκίνημα στη χρονιά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ταξιδέψω στην Αυστραλία έχοντας δώσει μερικούς πολύ καλούς αγώνες», ανέφερε αρχικά.

Όσο αφορά στον ημιτελικό με την Σαμπαλένκα, δήλωσε: «Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση τώρα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχουμε προπονηθεί αρκετές φορές μαζί. Έχει μια εκπληκτική καριέρα μέχρι τώρα και είναι πολύ νέα. Είναι μια από τις δυνατότερες παίκτριες εκεί έξω. Την κέρδισα μια φορά και πιστεύω πως μπορώ να το ξανακάνω. Δεν λέω πως θα το κάνω, αλλά θα είναι δύσκολο ματς και για τις δυο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ