Τζόκοβιτς : «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση, είχα σκαμπανεβάσματα»

Τζόκοβιτς : «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση, είχα σκαμπανεβάσματα»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του 9ου Australian Open, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στον έτερο φιναλίστ, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το 9ο τρόπαιο σε 9 τελικούς στο Australian Open. Ο Σέρβος ξεκίνησε το 2008 στη Μελβούρνη και έως το 2021 έχει βάλει στην τροπαιοθήκη του 9 κούπες.

Μετά τον θρίαμβο επί του Μεντβέντεφ, ο Νο1 τενίστας ανέφερε πως κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν αυτό που συνέβη, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο του στον τελικό του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Μεντβέντεφ είναι σπουδαίος τύπος και άνθρωπος. Κάποτε ξοδεύαμε περισσότερο χρόνο μαζί, τα τελευταία χρόνια δεν με παίρνει τηλέφωνο. Εκτιμώ πολύ τον Ντανίλ. Στο κορτ είναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Είναι θέμα χρόνου να κρατήσει ένα Grand Slam. Είναι σίγουρο αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την ομάδα μου εδώ και όλους όσους βρίσκονται πίσω στην πατρίδα. Ήταν μοναχική περίοδος για εμένα με πολλά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα με όσα έχουν γίνει τελευταία.Δεν ήταν εύκολο, ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να είναι υπερήφανοι για ότι κατάφεραν και που βρισκόμαστε εδώ σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ