Ο Μουσέτι τελευταίος αντίπαλος του Τσιτσιπά πριν τον τελικό (vid)

Ο Μουσέτι τελευταίος αντίπαλος του Τσιτσιπά πριν τον τελικό (vid)

Τον 19χρονο Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (06:00) στον ημιτελικό του Mexican Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ιταλός Λορέντζο Μουσέτι είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Mexican Open, το Σάββατο (06:00) στο Ακαπούλκο.

Ο Μουσέτι για να φτάσει στα ημιτελικά απέκλεισε έπειτα από 2.09′ και με 6-4 και 7-6 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και έτσι θα αγωνιστεί στον 2ο ημιτελικό της καριέρας του σε 11 συμμετοχές σε ATP τουρνουά. Επιπροσθέτως την Δευτέρα θα είναι για πρώτη φορά στο top-100.

Επιπλέον, ο Μουσέτι ξεκίνησε στο Νο120 στο Ακαπούλκο και ήδη μετράει 6 νίκες στο τουρνουά, κάτι που του εξασφαλίζει την άνοδό του στο Νο93 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Τσιτσιπά.

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει αγωνιστεί ξανά εναντίον του Ιταλού, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2002 και στην πρώτη του παρουσία σε ημιτελικό στο Mexican Open θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον 13ο τελικό της καριέρας του και στο στο 1ο για το νέο έτος, έπειτα από δύο ανεπιτυχής προσπάθειες.

Τέλος, ο Μουσέτι δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος, καθώς στην πορεία του μέχρι τον ημιτελικό, απέκλεισε το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, το Νο1 Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αλλα και τον Φράνσις Τιαφό, ενώ στον άλλο ημιτελικό όπου θα αρχίσει στι 04:00, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αντιμετωπίζει τον Ντομινίκ Κέπφερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ