Μαρία Σάκκαρη – Αράντσκα Ρους 2-0

Μαρία Σάκκαρη – Αράντσκα Ρους 2-0

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Αράντσκα Ρους με 6-2, 6-3 σε 74 μόλις λεπτά, για να πάρει μια γρήγορη και άνετη πρόκριση για τον 3ο γύρο του Miami Open στο Μαϊάμι.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, κυριαρχώντας στην πρεμιέρα της στο Miami Open απέναντι στην Αράντσκα Ρους, για να μπει στις «32 καλύτερες της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Ρους με 6-2, 6-3 σε 74 μόλις λεπτά και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στο τουρνουά των ΗΠΑ.

Όσον αφορά το ματς η Ελληνίδα τενίστρια δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της και τελείωσε τη δουλειά σε λίγο περισσότερο από μια ώρα. Η Σάκκαρη, η οποία ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν της, πέτυχε την 9η νίκη της για το 2021, σε 14 αναμετρήσεις (9-5). Στο προηγούμενο τουρνουά της στο Ντουμπάι, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από την Barbora Krejcikova, που μετέπειτα έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να παίρνει και την 1η της νίκη μετά από 2 διαδοχικές ήττες.

Η επιστροφή της αυτή στις επιτυχίες, τη βάζει στον 3ο γύρο του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Κικί Μπερτάνς, No.10 στο ταμπλό, είτε την προερχόμενη από τα προκριματικά Λιούντμιλα Σαμσόνοβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ