Μόντε Κάρλο : Δύσκολη κλήρωση για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Μόντε Κάρλο : Δύσκολη κλήρωση για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τον Γερμανό Κέβιν Κράβιετς και τον Ρουμάνο, Χορία Τέκου, που είναι στο Νο. 8 του ταμπλό.

Τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του διπλού του Monte Carlo Masters έμαθαν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4), ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και ο αδερφός του θα αντιμετωπίσουν τον Γερμανό, Κέβιν Κράβιετς και τον Ρουμάνο, Χορία Τέκου, που είναι στο Νο. 8 του ταμπλό.

Δύο τενίστες που μπορεί να έχουν μεγάλη εμπειρία στα διπλά, αλλά πρόσφατα έγιναν ζευγάρι και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να «δέσουν». Αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί μαζί σε Ρότερνταμ και Μασσαλία.

Μάλιστα, στην ολλανδική διοργάνωση έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα ως ζευγάρι. Αυτό θα είναι το πρώτο Masters που θα αγωνιστούν, ενώ στη χωμάτινη διοργάνωση θα λάβουν μέρος επίσης πολύ δυνατά ζευγάρια όπως είναι αυτά των Κάρεν Κατσάνοφ – Αντρέι Ρούμπλεφ, Σιμόνε Μπολέλι – Γιάνικ Σίνερ, Φάμπιο Φονίνι – Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Ντανιήλ Μεντβέντεφ-Μαρτσέλο Ντεμολίνερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ