Ανετος ο Τζόκοβιτς, εύκολη πρεμιέρα για τον Ναδάλ

Ανετος ο Τζόκοβιτς, εύκολη πρεμιέρα για τον Ναδάλ

Ο Σέρβος νίκησε «σβηστά» με 2-0 τον Γιανίκ Σίνερ και ο Ναδάλ επίσης με 2-0 τον Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Monte Carlo Masters, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ, μπήκαν με το «δεξί» στο τουρνουά και προκρίθηκαν άνετα στην φάση των «16».

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου νίκησε… σβηστά με 2-0 (6-4, 6-2) τον πολλά υποσχόμενο, Γιανίκ Σίνερ, ενώ ο κάτοχος 11 τίτλων στο Μόντε Κάρλο, Ραφαέλ Ναδάλ, μπήκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο και με 6-1, 6-2 ξεπέρασε με ιδιαίτερη ευκολία το εμπόδιο του Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Μία ώρα και 35 λεπτά χρειάστηκε ο «Νολε» για να επικρατήσει του 19χρονου Ιταλού, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ, ενώ παραδόθηκε στο δεύτερο. Στην φάση των «16» ο Σέρβος θ΄ αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Χουμπέρτ Χουρκάτς – Ντάνιελ Έβανς.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ναδάλ απέναντι στον Αργεντίνο, Φεντερίκο Ντελμπόνις, και μπροστά του θα βρει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος απέκλεισε τον Τζέρεμι Σαρντί με 7-6(3), 6-4.

Το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον αντίπαλο του κι απέδειξε… με το καλημέρα ότι είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά για 12η φορά στο αγαπημένο του διάσημο θέρετρο του Μονακό.

Τέλος, ο κάτοχος του τίτλου, Φάμπιο Φονίνι, συνεχίζει ακάθεκτος καθώς απέκλεισε τον Τζόρνταν Τόμσον με 6-3, 6-3, ενώ το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση εξασφάλισε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Σαλβατόρε Καρούζο (6-3, 6-2), σε αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ