Μόντε Κάρλο : Με Ρούμπλεφ στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Μόντε Κάρλο : Με Ρούμπλεφ στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Μόντε Κάρλο Masters θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ.

Τον αντίπαλό του στον τελικό του Μόντε Κάρλο Masters έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας την Κυριακή (18/4) θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος στα ημιτελικά της διοργάνωσης απέκλεισε με 2-0 σετ τον Κάσπερ Ρουντ (6-3, 7-5).

Ο Ρώσος βρίσκεται στο Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης και θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη μας για 2η φορά φέτος και 9η συνολικά, με το h2h να είναι μοιρασμένο (2-2).  Οι δύο τενίστες είχαν κοντραριστεί στις αρχές Μαρτίου στα ημιτελικά του τουρνουά στο Ρότερνταμ και είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα ο Ρώσος με 2-0 σετ (6-3, 7-6 [2]).

Ο Αντρέι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι στον Ελληνα τενίστα θα ψάξει τον 9ο τίτλο στην καριέρα του. Φέτος, μέχρι στιγμής, έχει παίξει σε 28 παιχνίδια και έχει απολογισμό 24-4. Το ρεκόρ του στους τελικούς μάλιστα είναι εντυπωσιακό, αφού έχει χάσει μόλις δύο φορές.

Ο Στέφανος είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρούμπλεφ πέρσι στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά του Αμβούργου, σε ένα παιχνίδι που είχε επικρατήσει ο Ρώσος 2-1 με ανατροπή (6-4, 3-6, 7-5).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρούμπλεφ στα προημιτελικά απέκλεισε τον Ράφαελ Ναδάλ, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (18/4) στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ