Πού αφιέρωσε τον τίτλο ο Τσιτσιπάς (vid)

Πού αφιέρωσε τον τίτλο ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Ρούμπλεφ στον τελικό του Μόντε Κάρλο, αφιέρωσε τον πρώτο του τίτλο Masters 1000 στον πρώτο του προπονητή, Γιώργο Φουντούκο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε… πάρτι στον τελικό του Μόντε Κάρλο απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ και κατέκτησε διά περιπάτου το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας εύκολα με 6-3, 6-3 του Ρώσου.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την απονομή του τροπαίου, ο Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του και αφιέρωσε τον τίτλο στον πρώτο του προπονητή, Γιώργο Φουντούκο.

Ο 22χρονος δεν ξέχασε τον άνθρωπο που τον βοήθησε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στον τενιστικό όμιλο Γλυφάδας και τον ευχαρίστησε δημόσια για τη συμβολή του στην εξέλιξή του.

«Ξέρω πώς αισθάνεσαι. Έχω υπάρξει σε αυτή τη θέση. Είσαι σπουδαίος αθλητής. Θέλω μαζί να βοηθήσουμε το σπορ να μεγαλώσει. Έρχονται καλύτερες μέρες και για τους δυο μας. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Ξεκινήσαμε μαζί από τα juniors και φτάσαμε εδώ», ανέφερε για τον Ρώσο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσιτσιπάς δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ενώ μετά την απονομή ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος, με τον Στέφανο να κάνει για μια ακόμα φορά περήφανους όλους τους Ελληνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ