Ρώμη: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά

Ρώμη: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά

Ο Τσιτσιπάς θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Τους πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Ρώμης έμαθε το Σάββατο (8/5) ο Στέφανος Τσισιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Οποιον και αν αντιμετωπίσει, ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι.

Στα προημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με αυτόν τον Νόβακ Τζόκοβιτς και εάν καταφέρει να κερδίσει τον Σέρβο, είναι πολύ πιθανό να στα ημιτελικά να βρει απέναντί του έναν εκ των Τιμ ή Ρούμπλεφ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Ράφαελ Ναδάλ, Γιάνικ Σίνερ, Ντένις Σαποβάλοφ, Κάσπερ Ρουντ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή την εβδομάδα έπαιξε στην Μαδρίτη και έφτασε μέχρι τους 16 όπου αποκλείστηκε από τον Κασπερ Ρουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ