Τσιτσιπάς: «Παλεύω για το Νο.1 κάθε εβδομάδα»

Τσιτσιπάς: «Παλεύω για το Νο.1 κάθε εβδομάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το γεγονός ότι βρίσκεται στο Νο. 1 του ATP Race φέτος και τόνισε ότι παλεύει κάθε βδομάδα για να μείνει στην κορυφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εδώ και λίγες εβδομάδες, είναι ο πρωτοπόρος στην ATP Race, την ειδική βαθμολογία, η οποία δείχνει την τάση για την ATP Rankings και βγάζει τους «8» καλύτερους της χρονιάς που θα συμμετάσχουν στο ATP Finals, στο τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι παλεύει για τη διατήρηση του Νο1 στην ATP Race, κάθε εβδομάδα.

«Είναι σπουδαία νέα, το γεγονός ότι βρίσκομαι ακόμα εκεί. Παλεύω γι’αυτό κάθε εβδομάδα. Δεν είχα καλή εβδομάδα στη Μαδρίτη αλλά μέχρι τώρα πάει καλά. Είμαι πολύ σταθερός και αυτό σίγουρα βοηθάει την όλη κατάσταση. Ανυπομονώ να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να τα πάω ακόμα καλύτερα στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Στεφ.

Ο 22χρονος Αθηναίος, σε 9 τουρνουά φέτος μετράει 2,930 βαθμούς ενώ τον ακολουθούν οι Ρούμπλεφ (2,580), Τζόκοβιτς (2,320) και Μεντβέντεφ (2,220). Mετά τη χωμάτινη περίοδο και το μεγάλο του στόχο που είναι το Roland Garros, ο Τσιτσιπάς ανυπομονεί να αγωνιστεί στο γρασίδι και στα hard courts του δεύτερου μισού της χρονιάς.

«Θέλω να είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μου, να ξέρω ότι μπορώ να παίξω σε κάθε επιφάνεια» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ