Ανεβαίνει η Σάκκαρη: Στο Νο.18 την Δευτέρα (17/5)!

Ανεβαίνει η Σάκκαρη: Στο Νο.18 την Δευτέρα (17/5)!

Η Ελληνίδα τενίστρια την Δευτέρα (17/5) θα ανέβει στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη νίκη της Καρολίνα Πλίσκοβα απέναντι στην Πέτρα Μάρτιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να μην έκανε την πορεία που θα ήθελε στο τουρνουά που διεξάγεται στη Ρώμη και να αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την Κόρι Γκοφ (2-1 σετ), αλλά παρόλα αυτά την ερχόμενη Δευτέρα (17/5) θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο.18 του κόσμου.

Ο αποκλεισμός της Πέτρα Μάρτιτς από την Καρολίνα Πλίσκοβα (2-1) στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης, θα ανεβάσει την Μαρία Σάκκαρη στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ελληνίδα τενίστρια μέχρι τώρα είχε career high το Νο.19, στο οποίο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Η 25χρονη έχει εδραιωθεί στο Top-20 του κόσμου και στο Ρολάν Γκαρός, το οποίο θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου, θα έχει την ευκαιρία με μια καλή πορεία να ανέβει ακόμα ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε επίπεδο WTA την καλύτερη θέση έχει η Λένα Δανιηλίδου, η οποία στα… ντουζένια της είχε φτάσει έως το Νο14 του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ