Φέντερερ: «Είμαι ρεαλιστής και ξέρω ότι δεν θα κερδίσω το Roland Garros»

Φέντερερ: «Είμαι ρεαλιστής και ξέρω ότι δεν θα κερδίσω το Roland Garros»

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για την ήττα του από τον Αντουχάρ, αλλά και για το Roland Garros τονίζοντας πως είναι ρεαλιστής και δεν περιμένει να κερδίσει.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε νωρίς από το τουρνουά της Γενεύης, χάνοντας 2-1 σετ από τον Πάμπλο Αντουχάρ, με τον Ελβετό τενίστα να μιλά μετά το ματς για την εικόνα του.

Ο «θρύλος» του τένις στάθηκε στις λίγες φορές που έχει βρεθεί στα κορτ το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε πως είναι ρεαλιστής και δεν περιμένει να κατακτήσει εκείνος το Roland Garros.

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ:

«Οταν έχεις αγωνιστεί τόσο λίγες φορές, ξέρεις σε τι επίπεδο είσαι και βλέπεις πως έπαιξες σε αυτό το ματς, πως θα μπορούσες να πιστέψεις ότι μπορείς να κερδίσεις το Roland Garros; Είμαι ρεαλιστής και ξέρω ότι δεν θα κερδίσω στο Παρίσι. Οποιος νομίζει ότι θα κερδίσω ή θα φτάσω στον τελικό, κάνει λάθος.

Οταν τελείωσε ο αγώνας σκεφτόμουν το πόσο καλύτερα θα μπορούσα να παίξω. Είναι περίεργο συναίσθημα και απογοητευτικό, αλλά την ίδια στιγμή αναγνωρίζω πως είμαι σε μια διαδικασία που πρέπει να τα περάσω αυτά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που επιθυμώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ