Ηττα και αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Ηττα και αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Λιόν με 2-0 σετ από τους Αυστραλούς, Μάθιου Εμπντεν και Τζον Πάτρικ Σμιθ.

Δεν τα κατάφεραν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς απέναντι στους Μάθιου Εμπντεν και Τζον Πάτρικ Σμιθ.

Το ελληνικό δίδυμο πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από τους Αυστραλούς με 2-0 σετ (7-6 [3], 6-3), για τον πρώτο γύρο του διπλού του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στη Λιόν.

Η πορεία των δύο Ελλήνων αποδείχθηκε σύντομη, με τον Στέφανο και τον Πέτρο να ολοκληρώνουν άδοξα την περιπέτειά τους στο γαλλικό τουρνουά. Τα δύο αδέρφια στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο σετ και το έστειλαν στο τάι μπρέικ, αλλά εκεί οι πιο έμπειροι Αυστραλοί επικράτησαν με 7-3.

Στο δεύτερο σετ, το οποίο διεκόπη λόγω βροχής και συνεχίστηκε μετά από αρκετή ώρα, οι Εμπντεν και Πάτρικ Σμιθ κυριάρχησαν απόλυτα και με 6-3 έφτασαν στο 2-0 και στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τα αδέρφια του Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος πλέον επικεντρώνονται στο μονό, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τουρνουά. Στον δεύτερο γύρο ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Τόμι Πολ, ο οποίος στον πρώτο απέκλεισε με 2-0 σετ τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κοντραριστούν. Η πρώτη ήταν το 2019 στην Ουάσιγκτον. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε κερδίσει ο Τσιτσιπάς με 2-0 σετ. Το ματς όμως είχε γίνει σε σκληρή επιφάνεια, ενώ το αυριανό (20/5) θα διεξαχθεί σε χωμάτινη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ