Τσιτσιπάς: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα…» (vid)

Τσιτσιπάς: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα…» (vid)

Στο γεγονός ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα στο Ρολάν Γκαρός στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός κόντρα στον Ρόμπερτο Μαρτίνεθ, επικρατώντας με 3-0 σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του Ρολάν Γκαρός. Ο Ελληνας τενίστας δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο γαλλικό Όπεν και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα, ενώ σχολίασε και το επόμενο παιχνίδι του στο Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ισνερ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πραγματικά μου αρέσει να παίζω στο Παρίσι. Δεν αισθάνομαι κάποια διαφορά είτε παίζω στο Σουζάν Λεγκλέν είτε στο Φιλίπ Σατριέ. Οι φίλαθλοι με έχουν αγκαλιάσει. Ίσως να μην βλέπετε πολύ ωραίο τένις αλλά είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Είχα καλά τουρνουά αυτή την χρονιά. Πάντοτε αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Δεν βλέπω τις εμφανίσεις μου ως εκπληκτικές αλλά βλέπω ότι υπάρχει μία σταθερότητα. Είμαστε σε ένα Grand Slam όπου υπάρχουν πολύ μεγάλες προκλήσεις».

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς γιατί ο αντίπαλος έπαιρνε προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Υπήρξαν πολλά μπρέικ στο σερβίς μου και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσω. Για μένα μετράει πολύ αυτή η νίκη. Σημαίνει πολλά να υπάρχουν Έλληνες. Δεν περίμενα να έχει Έλληνες φιλάθλους το γήπεδο. Είναι πολύ όμορφο. Πάντα βοηθάει. Σε μένα δίνει κίνητρο. Το καλό ξεκίνημα στο σέρβις γκέιμ του Ίσνερ θα παίξει ρόλο. Πρέπει να είμαι έτοιμος και φρέσκος για αυτή την καινούργια πρόκληση».

Ω

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ