Τσιτσιπάς – Ίσνερ 3-1 (vid)

Τσιτσιπάς – Ίσνερ 3-1 (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε από το πρώτο χαμένο σετ, ούτε από τους 19 (!) άσους του Τζον Ίσνερ, έκανε την ανατροπή και με 3-1 σετ πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Roland Garros.

Σπουδαίος Στέφανος Τσιτσιπάς (No.5), απέκλεισε έναν πολύ ανταγωνιστικό Τζον Ίσνερ (No.34) και βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στον 4ο γύρο του Roland Garros. Στη φάση των «16» της διοργάνωσης δηλαδή. Τα πρώτα τρία σετ ήταν ντέρμπι, ο Tsitsifast το γύρισε από 1-0 σε 2-1 και τελικά με 3-1 σετ (5-7, 6-3, 7-6, 6-1) προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Αντίπαλος του Έλληνα τενίστα στους «16» ο Ισπανός, Νο.12 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Καρένιο Μπούστα.

Το ματς ήταν… θρίλερ. Κάτι περισσότερο από δυόμιση ώρες (2:38) κράτησε ο αγώνας, καθώς τα πρώτα τρία σετ είχαν 12, 9 και 13 γκέιμ το καθένα. Το 4ο μόνο είχε μικρή διάρκεια.

Game by game πήγαινε το πρώτο σετ, καθώς έως και το 5-5 κανείς από τους δύο τενίστες δεν κατάφερε να κάνει break.

Σε εκείνο το σημείο όμως, ο Ίσνερ έκανε το break (6-5) και με love service game επικράτησε 7-5 κατακτώντας το πρώτο σετ του αγώνα. Η απάντηση από τον Τσιτσιπά δεν άργησε να έρθει, καθώς στο δεύτερο σετ δεν έχασε ούτε ένα δικό του game, ενώ στο 4-3 έκανε το break στον Αμερικανό και με 6-3 ισοφάρισε 1-1 στα σετ.

Το τρίτο σετ ήταν και το πιο καθοριστικό. Όποιος το έπαιρνε, θα αποκτούσε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Το 3ο σετ έχει παρόμοια εικόνα με το 1ο. Οι δύο παίκτες υπερασπίζονται το σερβίς τους μέχρι τέλους και φτάνουν στο 6-6. Tie break. Εκεί ο Τσιτσιπάς με ένα πολύ σημαντικό μίνι break κάνει το 3-1 και το τελικό 7-3 του δίνει το σετ (2-1).

Στο 4ο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε… περίπατο. Το 6-1 τα λέει όλα, με τον Ίσνερ να φεύγει ηττημένος με 3-1 σετ παρά τους 19 (!) άσους και το εξαιρετικό σερβίς που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ