Το…σερβις Μητσοτάκη στην καρδιά της Σάκκαρη και ο Ολυμπιακός!

Το…σερβις Μητσοτάκη στην καρδιά της Σάκκαρη και ο Ολυμπιακός!

Από την έναρξη του γαλλικού τουρνουά, ο 22χρονος γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στο Παρίσι και, μάλιστα, στήριξε την προσπάθεια της Σάκκαρη. Η παρουσία του, μάλιστα, δίπλα στο staff της πρωταθλήτριας άνοιξε την όρεξη των ΜΜΕ που άρχισαν να ψάχνουν τι γύρευε στη γαλλική πρωτεύουσα ο μέχρι πρότινος οπλίτης του Ελληνικού Στρατού.

Στην οικογένεια Μητσοτάκη αγαπούν το τένις. Κυρίως ο πρωθυπουργός της χώρας. Πολλές φορές τον έχουμε δει με τη ρακέτα στο χέρι να παίζει το αγαπημένο του άθλημα. Μην ξεχνάμε και την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη προ… κορωνοϊού στο Λονδίνο, όταν είδε διά ζώσης, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, τον Στέφανο Τσιτσιπά να κατακτά το ATP Final, στην κορυφαία διάκριση του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Κωνσταντίνος, όμως, δεν είχε δείξει τέτοια αδυναμία στο τένις. Προτιμούσε το σκι και το ποδόσφαιρο. Από παιδί, άλλωστε, υποστήριζε τον Ολυμπιακό, ενώ κατά καιρούς έχει αγωνιστεί δίπλα στον πατέρα του σε διάφορους ποδοσφαιρικούς αγώνες φιλανθρωπικής χροιάς.

Γι’ αυτό και η παρουσία του στο Roland Garros και οι πανηγυρισμοί του σε κάθε πόντο που κέρδιζε η Σάκκαρη ιντρίγκαραν τους δημοσιογράφους. Μέχρι που την περασμένη Τρίτη έσκασε η βόμβα! «Είναι ζευγάρι. Το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αντιλήφθηκαν ότι είχαν πολλά κοινά», ήταν η αποκάλυψη που έκανε τον γύρο του ∆ιαδικτύου και έγινε… talk of the country!

Τι ένωσε τους δύο νέους; Ίσως η αγάπη για τον Ολυμπιακό. ∆ιότι, εκτός από τον Κωνσταντίνο, την ομάδα του Πειραιά υποστήριζε από παιδί και η Μαρία. Σε ηλικία 11 ετών, μάλιστα, η Σάκκαρη εμφανίστηκε με ερυθρόλευκη φανέλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και φωτογραφήθηκε δίπλα στον «θεό του ποδοσφαίρου» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ήταν μία φωτογραφία που αγνοούσαμε οι περισσότεροι, αλλά την ανέδειξε η 25χρονη πρωταθλήτρια όταν ο Ντιεγκίτο εγκατέλειψε αυτόν τον μάταιο κόσμο, για να διδάξει μπαλίτσα και στον ουρανό…

Ενδεχομένως να βρήκαν και άλλα κοινά τα δύο νεαρά παιδιά που γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τους. Ούτως ή άλλως η Σάκκαρη μεγάλωσε σε ένα πολιτικοποιημένο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, κάποια στιγμή δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην τοπική αυτοδιοίκηση με συνδυασμό που είχε τη στήριξη της Νέας ∆ημοκρατίας.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος και η Μαρία είναι κοσμογυρισμένοι. Ο πρώτος σπούδασε στη Βοστώνη, μετά το Κολλέγιο Αθηνών. Όπως, όμως, λέει συχνά-πυκνά, «σαν την Ελλάδα δεν έχει». Το ίδιο σλόγκαν χρησιμοποιεί και η κορυφαία τενίστρια. «∆εν θα μπορούσα να ζήσω πουθενά αλλού εκτός από την Ελλάδα», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Alpha 989.
Να άλλο ένα κοινό στοιχείο. Φτάσαμε ήδη στα τρία.

Πόσα μπορούν να έχουν δύο άνθρωποι για να ’ναι μαζί; Τα υπόλοιπα τα ανακαλύπτει κάποιος στην πορεία. Όπως ανακαλύφθηκε η σχέση του Κωνσταντίνου και της Μαρίας.

Έστω και αργά. Με την έννοια ότι κάποιος παρατηρητικός θα είχε αντιληφθεί πριν από την έναρξη του Roland Garros ότι ο γιος του πρωθυπουργού σάρωνε τις φωτογραφίες της Σάκκαρη στα social media και έκανε το ένα like μετά το άλλο. Μόνο που δεν βρέθηκε τελικά κάποιο τόσο προσεκτικό ζευγάρι ματιών και χρειάστηκε ο τηλεοπτικός φακός της ΕΡΤ που εντόπισε τον νεαρό Μητσοτάκη στο Παρίσι για να βγει η είδηση του δεσμού.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, βέβαια, δεν υπήρξε επιβεβαίωση ούτε από τον Κωνσταντίνο ούτε από τη Μαρία. Πόσω μάλλον από κάποιον του οικογενειακού περιβάλλοντός τους. Αλλά εδώ που τα λέμε, ούτε ο πρωθυπουργός δείχνει διάθεση να παρεμβαίνει στη ζωή των παιδιών του, καθώς τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, ούτε και η οικογένεια της Σάκκαρη λειτούργησε με την κλασική έννοια των Ελλήνων γονιών που αν τους έλεγε η κόρη τους ότι πηγαίνει για τένις, θα τη συμβούλευαν να πάρει… ζακέτα.

Ολα αυτά βέβαια μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, οπότε και ο Κωνσταντίνος, αποφάσισε να “ανεβάσει” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Αν ψάξει κάποιος τα άλλα στοιχεία που έφεραν κοντά τον Κωνσταντίνο και τη Μαρία, θα σκεφτεί πρώτα απ’ όλα την ανεξαρτησία που βγάζουν. Η Σάκκαρη είναι από μικρό παιδί σε ένα αεροπλάνο και γυρίζει τον κόσμο για να παίζει τένις. ∆εν ασχολείται, βέβαια, 365 μέρες με αυτό. «Θα είχα μπουχτίσει», έχει δηλώσει και εξήγησε ότι στη ζωή υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα.

Και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. Επίσης, ένα άλλο στοιχείο της Μαρίας είναι το κέφι. Προσπαθεί να αντιμετωπίζει με κέφι κάθε στιγμή. Ξέρει, άλλωστε, ότι ακόμα και η… στραβή είναι μοναδική. Άρα, μόνο αν τη δεις με χαμόγελο, θα μπορέσεις να την απομονώσεις και απλώς να αξιοποιήσεις το μάθημα που του προσφέρει.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος λέγεται απ’ όλους ότι έχει τετράγωνη σκέψη. Εδώ που τα λέμε, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε πόσες ώρες έχει περάσει με τον παππού του, τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «∆εν πήρε μόνο το όνομά του, αλλά και το καυστικό χιούμορ του», έχει δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή για τον γιο του ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο 22χρονος που, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, παρουσιάστηκε εν μέσω πανδημίας στον Έβρο για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, τρέφει μεγάλη αγάπη για τα σκυλάκια. Πολλές φορές έχει ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες. Επίσης έχει αδυναμία στις δύο αδελφές του, τη Σοφία και τη ∆άφνη. Όπως έχει σε εκείνον η μητέρα του, που πέρυσι ανέβασε μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου από πολύ μικρή ηλικία και τον αποκάλεσε «αγάπη της ζωής μου».

Το ειδύλλιο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Και θα συνεχίσει να μας απασχολεί για όσο διαρκέσει, όποια κι αν είναι η εξέλιξή του… Στη ζωή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όπως, άλλωστε, έχει δηλώσει η Σάκκαρη, η οικογένεια βρίσκεται στα σχέδιά της, αλλά ακόμα δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι της. Οπότε, τα δύο παιδιά θα χαρούν τη σχέση τους ανάμεσα στα ταξίδια της Μαρίας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας του, άλλωστε, ο γιος του πρωθυπουργού θα μπει στην αγορά εργασίας. Αλλά όπως λέει και η 25χρονη πρωταθλήτρια, η ζωή θέλει και άλλα πράγματα. Με τον έρωτα στην πρώτη γραμμή. Αυτόν που θέλει να ζήσει το ζευγάρι…

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ