Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Πότε θα γίνει η κλήρωση του Γουίμπλεντον

Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Πότε θα γίνει η κλήρωση του Γουίμπλεντον

Οι δύο συμπατριώτες μας μετά τις εξαιρετικές πορείες που έκαναν στο Ρολάν Γκαρός, έχουν επικεντρωθεί πλέον στο Γουίμπλεντον και στις 25/6 θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο, αλλά και τα διασταυρώματα στους επόμενους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη τα πήγαν εξαιρετικά στο Ρολάν Γκαρός, με τον Ελληνα τενίστα να φτάνει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και την 25χρονη μέχρι τα ημιτελικά του γαλλικού γκραντ σλαμ.

Οι δύο τενίστες αφήνουν πίσω τους το χώμα και επικεντρώνονται πλέον στο Γουίμπλεντον, το οποίο ξεκινάει στα τέλη Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα. Τρεις μέρες νωρίτερα, ο 22χρονος και η συμπατριώτισσά μας θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο, αλλά και τα διασταυρώματα στους επόμενους, καθώς θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά Ρολάν Γκαρός, στοχεύει να φτάσει ψηλά και στο Γουίμπλεντον, με τον Ελληνα τενίστα, όμως, να πηγαίνει στο Λονδίνο χωρίς να έχει δώσει φέτος κανένα παιχνίδι στο γρασίδι. Η καλύτερη επίδοσή του στο Γουίμπλεντον είναι ο 4ος γύρο ςτο 2018. Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Εκτός από τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη, στο τουρνουά θα λάβει μέρος και η Μιχάελα Λάκη, σε επίπεδο juniors, όπως έγινε και στο Ρολάν Γκαρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ