Στο Νο.3 ο Τσιτσιπάς, στο Νο. 16 η Σάκκαρη (pic)

Στο Νο.3 ο Τσιτσιπάς, στο Νο. 16 η Σάκκαρη (pic)

Ο Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό στο Γουίμπλεντον και η Σάκκαρη στο Νο.16 - Την Παρασκευή στις 12:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Τους seeded players της φετινής διοργάνωσης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/6) το Γουίμπλεντον, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο Νο.3 και την Μαρία Σάκκαρη στο Νο.16.

Ο Ελληνας τενίστας θα βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.1) και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο.2), αφού το Νο.3 του κόσμου, Ράφαελ Ναδάλ, δεν θα αγωνιστεί στη φετινή διοργάνωση. Ο Ισπανός απέσυρε τη συμμετοχή από το Γουίμπλεντον και ο Τσιτσιπάς ανεβαίνει αυτόματα μια θέση, καθώς κανονικά βρίσκεται στο Νο.4 της ATP.

Οσον αφορά στην Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο.18 του κόσμου, αλλά στο Γουίμπλεντον θα είναι στο Νο.16 του ταμπλό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα βρει στον δρόμο της στους δύο πρώτους γύρους seeded παίκτριες και ως εκ τούτου θα έχει καλύτερη κλήρωση, ενώ στον τρίτο γύρο θα αποφύγει να παίξει με seeded παίκτρια που βρίσκεται ψηλότερα από εκείνη στον 3ο γύρο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κλήρωση του Γουίμπλεντον θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το τουρνουά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (28/6) και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ