Η προπόνηση του Τσιτσιπά στις εγκαταστάσεις του Γουίμπλεντον (pic)

Η προπόνηση του Τσιτσιπά στις εγκαταστάσεις του Γουίμπλεντον (pic)

Ο Ελληνας τενίστας βρίσκεται στο Λονδίνο και την Τετάρτη (23/6) προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γουίμπλεντον, με τους διοργανωτές να ανεβάζουν τη σχετική φωτογραφία στα social media.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπάς ενόψει του Γουίμπλεντον, με τον Ελληνα τενίστα την Τετάρτη (23/6) να προπονείται στις εγκαταστάσεις του All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Ο 22χρονος, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, θα βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τους Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.1) και Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο.2), καθώς το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφαελ Ναδάλ, απέσυρε τη συμμετοχή του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την σπουδαία πορεία που έκανε στο Ρολάν Γκαρός, όπου έφτασε μέχρι τον μεγαλο τελικό, ξεκουράστηκε, γέμισε τις μπαταρίες τους και βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο για να αγωνιστεί στο τρίτο Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Την Τετάρτη (23/6) ο συμπατριώτης μας προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γουίμπλεντον, με τους Βρετανούς να ανεβάζουν στα social media τη σχετική φωτογραφία. Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή στις 12:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Γουίμπλεντον και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, αλλά και τα σταυρώματα στους επόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ