«Ο Τσιτσιπάς πρέπει να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του»

«Ο Τσιτσιπάς πρέπει να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του»

Ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς ήταν έξαλλος με τον Ελληνα τενίστα, μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά που γίνεται στο Αμβούργο.

Εξαλλος με τον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς, μετά το μεταξύ του παιχνίδι για τα προημιτελικά του Αμβούργου.

Ο Σέρβος, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ του συμπατριώτη μας και πέρασε στην τελική τετράδα της διοργάνωσης, είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά του Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα, ανέφερε:  Δεν νομίζω πως συμπεριφερόταν καλά στο court. Δεν ξέρω γιατί. Πιστεύω πως είναι πολύ καλός τύπος, αλλά σήμερα η συμπεριφορά του ήταν περίεργη.

Το είδαμε όλοι αυτό. Πήρε toilet break και έλειπε για 10 λεπτά. Κάποια στιγμή μίλησε μέσα στον πόντο, ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω σμας, κάτι που δεν ήταν καθόλου ωραίο. Ελπίζω μια μέρα να απολογηθεί για σήμερα.

Όπως και να ‘χει εγώ έμεινα συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι, απλά δε νομίζω ότι ήταν απαραίτητα όλα αυτά. Δεν ξέρω, είναι περίεργο, δεν το περίμενα αυτό από εκείνον. Δεν είχε καλή συμπεριφορά και δε γνωρίζω το λόγο. Ίσως ήταν η νευρικότητα, η πολλή πίεση, αλλά πιστεύω πως είναι καλό παιδί και ναι, δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις έναν αγώνα», είπε ο Σέρβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ