Τένις : Πρώτη νίκη για Σάκκαρη στο Indian Wells, στο κυρίως ταμπλό ο Παγδατής

Τένις : Πρώτη νίκη για Σάκκαρη στο Indian Wells, στο κυρίως ταμπλό ο Παγδατής

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο Indian Wells επικρατώντας με 2-0 σετ της Ντόνα Βέκιτς για τον πρώτο γύρο του BNP Paribas Open. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Κροάτισσα με 6-4 και 6-2 σε μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα. Στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης των 8,6 εκατομμυρίων δολαρίων, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει […]

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο Indian Wells επικρατώντας με 2-0 σετ της Ντόνα Βέκιτς για τον πρώτο γύρο του BNP Paribas Open. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Κροάτισσα με 6-4 και 6-2 σε μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης των 8,6 εκατομμυρίων δολαρίων, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι. Θα είναι ο πρώτος αγώνας για την Αυστραλέζα στο τουρνουά, καθώς είναι στο Νο.16 του ταμπλό και πέρασε άνευ αγώνα κατευθείαν στο δεύτερο γύρο.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Παγδατής έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση νικώντας άνετα τον Βινσέντ Μιγιό και εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του Indian Wells Masters. Ο έμπειρος Κύπριος τενίστας επικράτησε με 6-1, 6-2 και περιμένει τον αντίπαλό του αφού ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια των προκριματικών και διεξαχθεί κλήρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ