Rogers Cup – Δύσκολη κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Rogers Cup – Δύσκολη κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας κληρώθηκε στο ίδιο μισό με τον Ράφαελ Ναδάλ, ενώ στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Λορέντσο Σανόγκο – Ούγκο Ούμπερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση, με τον Ελληνα τενίστα να μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο Rogers Cup.

Το βράδυ του Σαββάτου (7/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, με τον συμπατριώτη μας να τοποθετείται στο ίδιο μισό με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 22χρονος, ως seeded player, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Λορέντσο Σανόγκο – Ούγκο Ούμπερ.

Ο Ελληνας τενίστας είναι πολύ πιθανό να βρει ξανά στον δρόμο του τον Γάλλο, τον οποίο αντιμετώπισε στις 28/7 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το παιχνίδι είχε γίνει στο πλαίσιο των «16» και ο Ούγκο είχε επικρατήσει με 2-1, σε ένα ματς που ο Στέφανος είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού.

Εάν ο Ελληνας τενίστας καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο γύρο, πιθανότατα θα παίξει με έναν εκ των Καράτσεφ, Κατσάνοφ ή Νόρι.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Ρουντ και Οζιέρ-Αλιασίμ και στα ημιτελικά με τον Ράφαελ Ναδάλ.  Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Μεντβέντεφ, Σίνερ, Ρούμπλεφ και Σαποβάλοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ