Κάρεν Κατσάνοφ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Κάρεν Κατσάνοφ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 0-2 (3-6, 2-6) σετ του Κάρεν Κατσάνοφ και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του τουρνουά του Τορόντο.

Χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, επικράτησε 0-2 σετ (3-6, 2-6) και προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά του Rogers Cup.

Ο Έλληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό του, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο του να πιστέψει σε κανένα σημείο πως θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες ξεκίνησαν κρατώντας το σερβίς τους, όμως ο Τσιτσιπάς, μετά το 1-2 όπου και προηγήθηκε, έκανε το πολυπόθητο μπρέικ στο σερβίς του Ρώσου, παίρνοντας το πλεονέκτημα ενώ δεν άργησε να κάνει και το 1-4. Ο Κατσάνοφ έβγαλε αντίδραση, όμως ο Έλληνας τενίστας ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και παρότι δυσκολεύθηκε στο ένατο γκέιμ πήρε το σετ με 6-3.

Ο Τσιτσιπάς άρχισε ακόμα πιο ιδανικά το δεύτερο σετ, κάνοντας μπρέικ με το… καλημέρα στον Ρώσο. Στη συνέχεια προηγήθηκε με 1-3 και από εκείνο το σημείο πάτησε… γκάζι, καθώς μετά το 2-3 πήρε τρία συνεχόμενα γκέιμ με εξαιρετικό τένις, κάνοντας το 2-6 στο σετ και κερδίζοντας το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ