Στα προημιτελικά με ανατροπή ο Τσιτσιπάς (vid)

Στα προημιτελικά με ανατροπή ο Τσιτσιπάς (vid)

Αν και ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βελτιώθηκε στη συνέχεια και επικράτησε με 2-1 σετ του Λορέντζο Σονέγκο παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Σινσινάτι.

Τέλος καλό όλα καλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Σινσινάτι. Ο Έλληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο, βρέθηκε πίσω στα σετ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 (5-7, 6-3, 6-4) σε 2 ώρες και 25 λεπτά και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά. Εκεί θα συναντήσει τον Καναδό, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι αφού κρατούσαν το σερβίς τους. Όλα αυτά μέχρι το 5-5 καθώς στο ενδέκατο γκέιμ ο Σονέγκο έκανε μπρέικ και σέρβιρε για το 7-5 και το 1-0, όπως και έγινε.

Ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στο δεύτερο σετ. Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε με 3-0 κάνοντας μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ και η κατάσταση ήταν πλέον στα χέρια του. Κρατόντας απλά το σερβίς του, ο Τσιτισπάς έφτασε στο 6-3 και το 1-1 στα σετ.

Με μπρέικ ξεκίνησε το τρίτο σετ για τον Στέφανο. Με εξαιρετικό σερβίς έφτασε στο 3-1 και αργότερα στο 6-4 για το 2-1 στα σετ χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά, με την 47η φετινή νίκη του σε 60 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ