Beef με Τσιτσιπά – «Κέρδισε ένα Grand Slam – Πήγαινε κουρέψου» (pics)

Beef με Τσιτσιπά – «Κέρδισε ένα Grand Slam – Πήγαινε κουρέψου» (pics)

Ο διάσημος influencer με το χαρακτηριστικό όνομα «dude with sign», συνάντησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Us Open και τον προέτρεψε να κερδίσει ένα Grand Slam με τον γνωστό ευφάνταστο τρόπο του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε έναν «απροσδόκητο σύμμαχο» στην μάχη του για την κατάκτηση ενός Grand Slam, το οποίο θα είναι και το πρώτο της καριέρας του διάσημου τενίστα. Αυτή τη φορά, ο πιο διάσημος ιντερνετικός influencer, που έχει αφήσει εποχή ως «dude with sign», κατά κόσμον Σεθ Φίλιπς,  συνάντησε τον Τσιτσιπά στο US Open και τού απευθύνθηκε με τον… γνωστό τρόπο του, υψώνοντας την διάσημη χάρτινη επιγραφή του, παρακινώντας τον Έλληνα τενίστα να κερδίσει ένα Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έμεινε αμέτοχος και απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον γνωστό influencer προτρέποντάς τον να..κουρευτεί, με την φωτογραφία να συγκεντρώνει πάνω από 70.000 likes σε λιγότερο από 30 λεπτά. Υπενθυμίζεται πως, ο Έλληνας τενίστας ο όγδοος πιο επιδραστικός αθλητής στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του τους Μέσι και Λε Μπρον Τζέιμς.

Έτσι, φρόντισε να αναπαραγάγει την μόδα που έχει δημιουργήσει ο Φίλιπς και που κυριολεκτικά σαρώνει στο ίντερνετ, ενώ στη φωτογραφία που ανέρτησε στα σόσιαλ μίντια, απάντησε εκ νέου στον «dude with sign» λέγοντας του: «μη μου λες τί να κάνω»! Η φωτογραφία του Τσιτσιπά έχει λάβει έως τώρα πάνω από 130.000 likes,  με τον αριθμό να ανεβαίνει κάθε λεπτό που περνά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ