Τσιτσιπάς – «Ήταν σημαντικό για μένα να νιώσω καλά»

Τσιτσιπάς – «Ήταν σημαντικό για μένα να νιώσω καλά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Αντριάν Μαναρινό και τόνισε ότι ήταν σημαντική νίκη για την ψυχολογία του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε αρκετά για ένα σετ, πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό με 3-1 σετ, μαζί και την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του US Open.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του ματς για τον δεύτερο γύρο, το σερβίς τού «έλυσε τα χέρια» και του έκανε το έργο στο κορτ πολύ πιο εύκολο.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να νιώσω καλά. Στο πρώτο σετ έπαιξα καλό τένις, είχα καθαρές επιλογές και αυτό έκανα και στο τέταρτο σετ. Αυτό νομίζω μου έδωσε τη νίκη. Άκουγα τη βροχή ήταν πολύ δυνατή. Δεν με ενόχλησε ωστόσο.

Δεν ξέρω ποιο ήταν το ρεκόρ μου αλλά πήγα καλά. Ένιωσα χαλαρός σήμερα στο σερβίς μου και είχα συνέπεια. Ήθελα να είμαι επιθετικός και πήρα σχεδόν τους μισούς μου πόντους από το σερβίς».

Όσο αφορά τον επόμενό του αντίπαλο, τον 18χρονο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράζ, ο Στέφανος παραδέχτηκε πως θα τον αντιμετωπίσει όπως και τους περισσότερους αντιπάλους του.

«Είναι ένας πολύ βελτιωμένος παίκτης και το έχει δείξει. Παίζει καλό τένις στη σκληρή επιφάνεια, είναι νέος και θα προσπαθήσω να τον αντιμετωπίσω με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζω τους αντιπάλους μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ