Σάκκαρη – «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου» (vid)

Σάκκαρη – «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου» (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε μετά την επική πρ;oκρισή της στους «4» του US Open και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τα πηγαίνει τόσο καλά σε αυτό το Grand Slam.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι απλά ασταμάτητη. Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open.

Η Σάκκαρη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Αρχικά σχολίασε το σερί των 22 πόντων στο δικό της σερβίς: «Είμαι εντυπωσιασμένη. Εμπιστευόμουν ήδη το σερβίς μου, αλλά τώρα θα το εμπιστεύομαι ακόμα περισσότερο.

Σέρβιρα καλά, η Καρολίνα είναι πιθανότατα καλύτερη server στο tour, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να βγάλω πολλές επιστροφές για να μπορέσω να κάνω τουλάχιστον ένα break σε κάθε σετ. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός πως θα έκλεινε κάποια games εύκολα είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη αντίπαλό της, Έμα Ραντουκάνου και «αποκάλυψε» τον λόγο των πρόσφατων επιτυχιών της: «Πρώτα απ’ όλα είναι θαυμάσιο για το άθλημά μας, να έχουμε τόσες πολλές νέες παίκτριες να παίζουν πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η Έμα και η Λέιλα έχουν πολύ καλά σερί. Αλλά εμπιστεύομαι το παιχνίδι μου, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, θα σας δω όλους αύριο εδώ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ