Πλίσκοβα – Σάκκαρη 0-2

Πλίσκοβα – Σάκκαρη 0-2

Η... θεά Μαρία Σάκκαρη ήταν καταιγιστική απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα και με τρομερή εμφάνιση επικράτησε 0-2 της Τσέχας, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν… θεά στην αναμέτρηση με την Καρολίνα Πλίσκοβα και με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε της αντιπάλους της 0-2 σετ (4-6, 4-6), σε λιγότερο από μιάμιση ώρα, παίρνοντας έτσι μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του US Open όπου θα αντιμετωπίσει την Έμα Ραντουκάνου, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και την άνοδό της στο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη που έχει καταλάβει Ελληνίδα τενίστρια.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Τσέχα, που παρουσιάστηκε σε κακή κατάσταση και παίζοντας αριστοτεχνικό τένις, με όπλο το αψεγάδιαστο σερβίς της, κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά την καριέρα της στους «4» του Αμερικάνικου Grand Slam, αφήνοντας εκτός ακόμα ένα μεγάλο όνομα.

Δείτε ΕΔΩ τη live εξέλιξη του αγώνα*

Η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη στο πρώτο σετ για να πάρει τα ηνία απέναντι στην αντίπαλο της. Έπειτα από τα δύο πρώτα γκέιμ, η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το πολυπόθητο μπρέικ κόντρα στην Τσέχα το οποίο τις έδινε το προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Η Μαρία έδειχνε ασταμάτητη στα γκέιμ που σέρβιρε με την Τσέχα να μην μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Το σκηνικό παρέμενε το ίδιο. Η Σάκκαρη κρατούσε την τύχη στα χέρια της και με άψογο παιχνίδι μπόρεσε να φτάσει στο 4-6 και να κάνει το 0-1 στα σετ.

Το παιχνίδι στο δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, με την Πλίσκοβα να βρίσκει τρόπο να κρατά το σερβίς της και με τη Σάκκαρη να είναι το ίδιο αψεγάδιαστη όπως και στο πρώτο σετ. Έπειτα από έξι γκέιμ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, η Μαρία μπόρεσε να φτάσει στο μπρέικ και να πάρει τεράστιο πλεονέκτημα. Το σερβίς της Μαρίας συνέχισε να δουλεύει… ρολόι και με Ολύμπια ψυχραιμία κατάφερε να κάνει το 4-6, για το 0-2 στα σετ που της έδωσε την τεράστια πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ