Μεντβέντεφ – «Θα το γιορτάσω, ελπίζω να μην είμαι στις ειδήσεις»

Μεντβέντεφ – «Θα το γιορτάσω, ελπίζω να μην είμαι στις ειδήσεις»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ανέφερε πως μες τις επόμενες μέρες θα γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου του US Open.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξεκαθάρισε πως θα εκμεταλλευτεί το κενό του πρόγραμμα για να γιορτάσει την κατάκτηση του US Open.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο με τον κόσμο, Ήξερα ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνω είναι να συγκεντρωθώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί αν ήταν 5-5, αν θα γινόταν τρελό. Δεν έγινε, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό. Ήξερα ότι έπρεπε να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου, σε αυτό που έπρεπε να κάνω για να κερδίσω το ματς.

Νομίζω ότι ο κόσμος δεν ήταν εναντίον μου, ήταν περισσότερο υπέρ του. Ήθελαν να τον δουν να κερδίζει το Calendar Slam. Σίγουρα, όμως, έκανα διπλά λάθη εξαιτίας τους. Και αυτό κάνει πιο γλυκό το γεγονός ότι κατάφερα τελικά να περάσω πρώτο σερβίς στο τρίτο ματς πόιντ».

Για το αν θα το γιορτάσει: «Όταν κέρδισα στον Καναδά, ήξερα ότι είχα το Σινσινάτι και την προετοιμασία για το US Open, όποτε δεν μπορούσε να γιορτάσω. Έπρεπε να μπω στο αεροπλάνο και να ετοιμαστώ για τον πρώτο γύρο. Εδώ ξέρω ότι δεν έχω κάτι σύντομα στο μέλλον, άρα ξερω πώς να γιορτάσω. Οι Ρώσοι ξέρουν να γιορτάζουν. Ελπίζω να μην είμαι στις ειδήσεις. Αν είμαι, ελπίζω να είμαι με καλό τρόπο. Σίγουρα, όμως, θα γιορτάσω τις επόμενες μέρες».

Για τον Τζόκοβιτς: «Αισθάνομαι άσχημα για τον Νόβακ, δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει. Δεν ξέρω το αίσθημα. Σίγουρα το κάνει πιο γλυκό. Το Grand Slam είναι Grand Slam. Και τον Μπότικ (Βαν ντε Ζάντσχουλπ) να κέρδιζα, μάλλον θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος. Για την αυτοπεποίθηση και τη μελλοντική μου καριέρα, όμως, ξέροντας ότι νίκησα κάποιον που ήταν 27-0 σε έναν χρόνο σε σλαμς, από τον οποίο έχασα στην Αυστραλία, που πήγαινε για ιστορική νίκη, ξέροντας ότι τον σταμάτησα, σίγουρα το κάνει πιο γλυκό και μου δίνει αυτοπεποίθηση για ό,τι έρθει στα hard courts. Αλλά να δούμε τι θα γίνει και στις άλλες επιφάνειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ