Πασίγνωστος τενίστας δέχτηκε απειλές για τη ζωή του!

Πασίγνωστος τενίστας δέχτηκε απειλές για τη ζωή του!

Ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά την ήττα του στο Davis Cup

Η ήττα του Ντιέγκο Σβάρτσμαν από τον 18χρονο Ντανίλ Οσταπένκοφ στο πλαίσιο του Davis Cup, θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία. Ο λόγος είναι πως ο Αργεντινός τενίστας ηττήθηκε από έναν αθλητή που δεν έχει καν rank στην ATP και στα juniors είναι εκτός του Top 50.

Η Αργεντινή δεν επηρεάστηκε στο Davis Cup αφού επικράτησε με 4-1 της Λευκορωσίας, όμως ο ίδιος βίωσε μια από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή του μετά από τη συγκεκριμένη ήττα. Ο Σβάρτσμαν λοιπόν σε δηλώσεις του τόνισε πως δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά την ήττα του και ότι το περασμένο Σάββατο ήταν η χειρότερη μέρα στην καριέρα του.

«Ήταν μια από τις χειρότερες μέρες της καριέρας μου. Έχασα από έναν άπειρο παίκτη, χωρίς βαθμούς την κατάταξη. Αυτό από μόνο του με επηρέασε αρκετά. Παρόλο που το 80%-90% του κόσμου με ενθάρρυνε και με υποστήριξε, υπήρξε μια μειοψηφία που μου άσκησε κακοπροαίρετη κριτική. Έλαβα απειλές, προσβολές και απαιτήσεις να μην επιστρέψω ποτέ στην Αργεντινή» ανέφερε ο Σβάρτσμαν στη La Nacion.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ