Αποκλείστηκε η Ραντουκάνου από το Indian Wells

Αποκλείστηκε η Ραντουκάνου από το Indian Wells

Πρόωρος αποκλεισμός από το Indian Wells για την Εμα Ραντουκάνου που ηττήθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά από την Λευκορωσίδα, Αλιαξάντρα Σασνόβιτς, με 2-0 σετ.

Η Εμα Ραντουκάνου, η οποία εξέπληξε τον κόσμο του τένις, με την κατάκτηση του US Open, αποκλείσθηκε πρόωρα από το Indian Wells, που φιλοξενείται στην Καλιφόρνια. Η 18χρονη Βρετανίδα, που βρίσκεται στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά από την Λευκορωσίδα, Αλιαξάντρα Σασνόβιτς (Νο 100 στον κόσμο) με 6-2, 6-4 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, έδειξε αστάθεια στο παιχνίδι της και έκανε πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στην Σασνόβιτς να πάρει μία σπουδαία νίκη. Η Λευκορωσίδα τενίστρια πήρε εύκολα το πρώτο σετ και κατάφερε ν΄ αντισταθεί στην αντίδραση της Ραντουκάνου, η οποία προηγήθηκε στο δεύτερο σετ με 4-1. Ομως η Σασνόβιτς δεν εγκατέλειψε και με ένα εντυπωσιακό σερί, πήρε το σετ και την νίκη.

Στον επόμενο γύρο, η Σασνόβιτς θ΄ αντιμετωπίσει την Ρουμάνα, Σιμόνα Χάλεπ (Νο 17), η οποία επικράτησε με 7-6(2), 6-1, της Μάρτα Κόστιουκ από την Ουκρανία.

Παράλληλα, η Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 4) επικράτησε της Κροάτισσας, Πέτρα Μάρτιτς με 6-1, 6-3, η Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία νίκησε 6-2, 7-5 την Τσέχα, Τερέζα Μαρτίντσοβα, ενώ στον επόμενο γύρο, προκρίθηκε και η Λευκορωσίδα, Βικτόρια Αζαρένκα, καθώς η Μάγδα Λινέτ από την Πολωνία, εγκατέλειψε τον αγώνα, την στιγμή που έχανε με 7-5, 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ