Άτυχη η Σάκκαρη, αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας

Άτυχη η Σάκκαρη, αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας

Άδοξα τελείωσε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Kremlin Cup, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια αποχώρησε στα μέσα του πρώτου σετ λόγω αδιαθεσίας - Στον τελικό η Αλεξάντροβα όπου θα αντιμετωπίσει την Κονταβέιτ.

Κρίμα. Μεγάλο κρίμα. Η Μαρία Σάκκαρη αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας από τον ημιτελικό του Kremlin Cup και έτσι η πορεία της στη διοργάνωση τελείωσε άδοξα.

Συνεπώς, η Εκατερίνα Αλεξάντροβα πέρασε ξεκούραστα στον τελικό του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κονταβέιτ με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Σάκκαρη, μετά από αυτή την εξέλιξη, έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το Kremlin Cup και ταυτόχρονα να ανέβει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Άρα, η Ελληνίδα τενίστρια παραμένει στο Νο7.

Όσον αφορά το ματς, η Αλεξάντροβα πραγματοποίησε εξαιρετικο ξεκίνημα και όλα έδειχναν πως θα κατακτούσε το πρώτο σετ. Η αναμέτρηση διεκόπη στο 4-1 υπέρ της Ρωσίδας. Η Αλεξάντροβα κράτησε πολύ εύκολα το σερβίς της σε όλα τα game και σε συνδυασμό με το break που έκανε στο 2-0 απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στο 4-1 η Σάκκαρη κάλεσε τη φυσιοθεραπεύτρια διότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Η γιατρός της πήρε την πίεση, της έδωσε οξυγόνο και κρίθηκε απαραίτητο η Ελληνίδα τενίστρια να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ