Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς στα διπλά

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς στα διπλά

Ο Ελληνας τενίστας και ο παρτενέρ του, Φελιτσιάνο Λόπες, ηττήθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά της Βιέννης από τους Καμπάλ/Φάρα με 2-1 σετ και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αποκλείστηκε από τα διπλά στο τουρνουά της Βιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα και τον παρτενέρ του, Φελιτσιάνο Λόπες, να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 σετ (7-6 [5], 6-7 [7], 10-8) από τους Κολομβιανούς Χουάν Σεμπαστιάν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα.

Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο πάλεψε απέναντι στο ζευγάρι που ήταν στο Νο.4 του ταμπλό, αλλά μετά από τρία γεμάτα σετ ηττήθηκε με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά που πραγματοποιείται στη Βιέννη.

Τα πρώτα δύο σετ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, με τους Κολομβιανούς να παίρνουν το πρώτο με 7-5. Οι Στέφανος και Φελιτσιάνο απάντησαν με το ίδιο νόμισμα, με το ελληνοϊσπανικό δίδυμο να παίρνει το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ με 9-7 και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όπου οι Κολομβιανοί αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και με 10-8 κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Ελληνας τενίστας, παρά την ήττα στα διπλά, θα παραμείνει στη Βιέννη, καθώς παίζει στο μονό, όπου την Πέμπτη (28/10) θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό για το δεύτερο γύρο του αυστριακού τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ