Τζόκοβιτς – «Αργά ή γρήγορα ο Μεντβέντεφ θα γίνει Νο.1 στον κόσμο»

Τζόκοβιτς – «Αργά ή γρήγορα ο Μεντβέντεφ θα γίνει Νο.1 στον κόσμο»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τη μεγάλη του νίκη στο Paris Masters, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Paris Masters με 2-1 σετ, αναφέροντας πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και πως ο εν λόγω τίτλος θα τον βοηθήσει για το ATP Finals και το Davis Cup.

Παράλληλα ο Σέρβος έπλεξε το εγκώμιο του Ρώσου αντιπάλου του, τονίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα ανέβει κι εκείνος στο Νο.1.

Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:

Για το παιχνίδι: «Παρόλο που έχασα το 1ο σετ, ένιωθα σε όλο το ματς ότι ήμουν κοντά. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να διαβάσω το σερβίς του.

Ήμουν συνεπής από τη baseline και έκανα πολλά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα. Ήξερα πως αυτό θα βελτιωνόταν μόλις χαλάρωνα λίγο και πράγματι το τένις μου επέστρεψε στα καλύτερά του.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη, γιατί κέρδισα έναν παίκτη σαν τον Μεντβέντεφ που σ’ αυτές τις επιφάνειες είναι πολύ δύσκολο. Ο τίτλος αυτός θα με βοηθήσει πολύ για το ATP Finals και το Davis Cup».

Για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Πάντα σε κάνει να παίξεις μια επιπλέον μπάλα και καταφέρνει να μπαίνει στον πόντο από πολύ δύσκολες θέσεις στο γήπεδο. Η κίνησή του είναι φανταστική και έχει τη δυνατότητα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Αργά ή γρήγορα θα γίνει Νο.1 στον κόσμο, είναι ο κορυφαίος από την επόμενη γενιά που έρχεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ