«Ελαμψε» η Σάκκαρη στο γκαλά της WTA (pics)

«Ελαμψε» η Σάκκαρη στο γκαλά της WTA (pics)

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε στο γκαλά της WTA για τους τελικούς με ένα εντυπωσιακό φόρεμα – Χαμογελαστή και γεμάτη αυτοπεποίθηση η Ελληνίδα τενίστρια.

Η φετινή σεζόν είναι ονειρική για τη Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε το 2021 στο Νο. 22 και μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις σπουδαίες πορείες που έκανε στα τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν κατάφερε να ανέβει στο Νο.6 του κόσμου.

Η κορυφαία επίδοση στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη, με την συμπατριώτισσά μας να επιβραβεύεται για τη σκληρή δουλειά και να κερδίζει τη συμμετοχή της στα WTA Finals. Στους τελικούς της WTA, στους οποίους αγωνίζονται οι 8 κορυφαίες τενίστριες του 2021.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το γκαλά της WTA στην Γουαδαλαχάρα, όπου γίνονται τα Finals, με τις οκτώ καλύτερες τενίστριες να εμφανίζονται με εντυπωσιακά φορέματα. Η Μαρία φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, με την συμπατριώτισσά μας να μαγνητίζει τα βλέμματα και να «μαγεύει» τα πλήθη με το χαμόγελό της.

Η Σάκκαρη γεμάτη αυτοπεποίθηση θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι αποφασισμένη να παλέψει. Αρχικά, στη φάση των ομίλων, με την Ελληνίδα να βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με τις Σαμπαλένκα, Σβίατεκ και Μπαντόσα.

Εάν καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά των WTA Finals, θα παλέψει με κάποια εκ των Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα, Μουγκουρούθα και Κονταβέιτ, που βρίσκονται στο άλλο γκρουπ, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Δείτε φωτογραφίες της Σάκκαρη από το γκαλά της WTA:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ