Πώς θα ανέβει στο Νο.5 του κόσμου η Σάκκαρη

Πώς θα ανέβει στο Νο.5 του κόσμου η Σάκκαρη

Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων που ανεβάζει την Ελληνίδα τενίστρια στο Νο.5 του κόσμου – Το άσχημο σενάριο που τη φέρνει από το Νο.6 στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία στη Γουαδαλαχάρα. Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και τα ξημερώματα (03:30) θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Σάκκαρη μας ταξίδεψε στο Μεξικό για τους τελικούς, όντας στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά μπορεί να φύγει από την Γουαδαλαχάρα στο Νο.5 του κόσμου.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπο και να περάσει στον τελικό η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για τα ημιτελικά των WTA Finals. Η Μαρία θέλει πρόκριση της Πάουλα Μπαντόσα.

Εάν η Μαρία κατακτήσει τον τίτλο και προκριθεί στον τελικό η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, η Σάκκαρη θα παραμείνει στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ εάν αποκλειστεί από την Ανέτ Κονταβέιτ και πάρει τον τίτλο ξ Μπαντόσα ή η Κονταβέιτ θα «πέσει» στο Νο7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ