ATP – «Οι απαντήσεις για την Πενγκ Σουάι δεν πείθουν»

ATP – «Οι απαντήσεις για την Πενγκ Σουάι δεν πείθουν»

Η ATP πήρε θέση όσον αφορά την απόφαση της WTA να ακυρώσει τα τουρνουά τένις στην Κίνα για τη νέα σεζόν, λόγω των ανησυχιών που υπάρχουν στο θέμα της Πενγκ Σουάι.

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση της WTA ν΄ ακυρώσει τα τουρνουά τένις στην Κίνα για τη νέα σεζόν, λόγω των ανησυχιών που υπάρχουν στο θέμα της Πενγκ Σουάι, θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε και η ATP.

Η Ένωση που εποπτεύει το ανδρικό τένις εξέδωσε ανακοίνωση διά στόματος του προέδρου της Αντρέα Γκαουντέντσι, με την οποία ζητά την άμεση επίλυση της υπόθεσης.

Αναλυτικά: «Η κατάσταση που αφορά την Πενγκ Σουάι εξακολουθεί να εγείρει σοβαρές ανησυχίες και ακόμη πιο μακριά από το άθλημά μας. Οι απαντήσεις σε αυτές τις ανησυχίες προς το παρόν δεν έχουν πείσει κανέναν.

Προτρέπουμε και πάλι για μια γραμμή ανοιχτής άμεσης επικοινωνίας μεταξύ της παίκτριας και της WTA προκειμένου να δημιουργηθεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασής της.

Γνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί να έχει θετική επιρροή στην κοινωνία και γενικά πιστεύουμε ότι η παρουσία μας παγκοσμίως δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να επηρεάσουμε θετικά.

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τα μέλη μας και θα παρακολουθούμε τις όποιες εξελίξεις διαφράγονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ