«Τρελάθηκε» ο Τσιτσιπάς με τον Φερστάπεν (pic)

«Τρελάθηκε» ο Τσιτσιπάς με τον Φερστάπεν (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε τη νίκη του Φερστάπεν και την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολλανδό, ενώ ευχαρίστησε τον Λατίφι, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και βοήθησε τον πιλότο της Red Bull να προσπεράσει τον Χάμιλτον.

Στο Αμπου Ντάμπι βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας παρακολούθησε από κοντά το Grand Prix της Formula 1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing πέρασε τον τελευταίο γύρο τον Λιούις Χάμιλτον και κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το πρώτο στην καριέρα του.

Ένα πρωτάθλημα που ήρθε χάρη στον Νικολάς Λατίφι, ο οποίος έπαιξε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του Grand Prix και βοήθησε τον Μαξ Φερστάπεν να κλείσει τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον και στο τέλος να τον προσπεράσει, φτάνοντας σε μια επική νίκη.

Εξι γύρους πριν το φινάλε ο Λατίφι είχε ένα ατύχημα, που άλλαξε τα δεδομένα του Grand Prix στο Αμπου Ντάμπι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ευχαριστεί τον Καναδό πιλότο της Williams. «Λατίφι, καλή δουλειά φίλε», ανέφερε ο Ελληνας τενίστας στο μήνυμά του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος τενίστας βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι, όπου προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, πριν ταξιδέψει στην Αυστραλία για το ATP Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ