Αναδιπλώνει η Πενγκ – «Δεν έχω πει ή γράψει ποτέ ότι κάποιος με βίασε»

Αναδιπλώνει η Πενγκ – «Δεν έχω πει ή γράψει ποτέ ότι κάποιος με βίασε»

Ο Σουάι Πενγκ ανέφερε σε δηλώσεις της πως ποτέ δεν μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση και έριξε τις ευθυνές στη WTA για λάθος μετάφραση του email της.

Ο Σουάι Πενγκ βρέθηκε για αρκετό καιρό στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς είχε εξαφανιστεί μετά την καταγγελία που έκανε περί σεξουαλικής κακοποίησης που έχει δεχθεί από τον τέως Αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος στην Κίνα, Τσανγκ Γκαολί.

Η εξαφάνιση της 35χρονης τενίστριας είχε προκύψει μετά την ανάρτησή της για το περιστατικό, κάτι που ενίσχυε τους φόβους της αθλητικής κοινότητας πως η ζωή της βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο. Ωστόσο άπαντες ηρέμησαν όταν την είδαν να μιλά δημόσια με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Την Κυριακή συνομίλησε με έναν δημοσιογράφο από τη Σιγκαπούρη, στον οποίο προχώρησε σε μία μεγάλη αναδίπλωση, λέγοντας πως ποτέ δεν έκανε λόγο για σεξουαλική κακοποίηση και έριξε το φταίξιμο στη WTA για τη λάθος μετάφραση του email που είχε στείλει.

«Να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν είπα ή έγραψα ότι δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση. Οσον αφορά το ποστάρισμα, αφορά πρόβλημα της προσωπικής μου ζωής. Και νομίζω ότι πολλοί έχουν παρεξηγήσει την κατάσταση και το τι πραγματικά συνέβη. Ολες αυτές οι παρερμηνείες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οσον αφορά το email στην WTA, το έγραψα στα κινέζικα. Εγώ το έγραψα. Το αγγλικό κείμενο έχει μεταφραστεί γιατί δεν έχω τις γνώσεις να μεταφράσω κάτι από τα Κινέζικα στα αγγλικά. Δεν μεταφράστηκε σωστά, αλλά το νόημα ήταν το ίδιο σε σχέση με όσα αναφέρω στην WTA», ανέφερε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ