Πήρε wildcard για το Australian Open ο Μάρεϊ (pic)

Πήρε wildcard για το Australian Open ο Μάρεϊ (pic)

Ο Άντι Μάρεϊ τελικά αποφεύγει τα προκριματικά στο Australian Open και θα δώσει το «παρών» απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης, παίρνοντας wildcard.

Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί να μην είναι στην φόρμα που βρισκόταν παλαιότερα στην καριέρα του, όταν μονομαχούσε διαρκώς με την κορυφαία τριάδα του αθλήματος (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς), όμως η καριέρα του στο σπορ είναι τεράστια.

Η εμπορικότητα του ονόματός του στο τενιστικό στερέωμα και οι πολλές αποσύρσεις παικτών από το Australian Open, θα τον απαλλάξουν τελικά, από τον έξτρα κόπο και την κούραση της προκριματικής φάσης, στην οποία θα έπρεπε να κερδίσει τρία ματς προκειμένου να συνεχίσει.

Ο Βρετανός, ο οποίος έχει υπάρξει πέντε φορές φιναλίστ της διοργάνωσης και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 134 της κατάταξης της ATP, χάρηκε πολύ με την εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικ.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Australian Open και ευχαριστώ τον Κρεγκ και την ομάδα για την ευκαιρία. Είχα κάποιες υπέροχες στιγμές στην Αυστραλία παίζοντας μπροστά στο απίστευτο κοινό και ανυπομονώ να μπω στο court στο Melbourne Park».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ