Τζόκοβιτς – Υπο κράτηση και σε απομόνωση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Τζόκοβιτς – Υπο κράτηση και σε απομόνωση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Σε απομόνωση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κινδυνεύει με σύλληψη.

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Οπεν, καθώς ο Σέρβος τενίστας μπορεί να έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/1) στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν της Βικτώρια, αλλά ακόμα δεν του έχει επιτραπεί η είσοδος στην Αυστραλία. Οι αρχές της Αυστραλίας συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την βίζα του Τζόκοβιτς και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα σέρβικα ΜΜΕ ο 34χρονος βρίσκεται απομονωμένος σε χώρου του αεροδρομίου, ενώ δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το κινητό του.

Πριν λίγες ώρες ο πατέρας του Τζόκοβιτς μίλησε στον  σταθμό B92 τονίζοντας πως τις τελευταίες ώρες ο γιος του βρίσκεται υπό κράτηση και περιμένει να μάθει τι θα συμβεί. «Κανείς δεν τον αφήνει να βγει. Υπάρχουν δυο αστυνομικοί μπροστά από το δωμάτιο όπου κρατείται» σχολίασε, χαρακτηριστικά.

Τέλος τα δημοσιεύματα στην Σερβία θεωρούν πως πίσω από αυτή την κίνηση, κρύβεται  ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισονμ, καθώς όπως τονίζουν βλέπει τα ποσοστά του να πέφτουν, και έτσι αναζητούε ένα επικοινωνιακό τρικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ