Τελείωσε η ανάκριση του Τζόκοβιτς – Αποφασίζουν για το μέλλον του

Τελείωσε η ανάκριση του Τζόκοβιτς – Αποφασίζουν για το μέλλον του

Η ανάκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Η «περιπέτεια» του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης έχει διαρκέσει τουλάχιστον εφτά ώρες, με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης να κρατείται από τις αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες τον ανέκριναν καθώς ο Σέρβος παραμένει ανεμβολίαστος και για αυτό το λόγο πήρε ειδική άδεια για να συμμετέχει στο Australian Open.

Όπως μεταδίδουν από τη Σερβία, η ανάκριση του Τζόκοβιτς ολοκληρώθηκε και η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα θα βγει μέχρι τις 23:00, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται.

Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει τη Σερβία, καθώς η κυβέρνηση έχει κάνει παρέμβαση ζητώντας την απελευθέρωση του Τζόκοβιτς, ενώ ο πατέρας του προειδοποίησε πως ο κόσμος θα βγει στους δρόμους αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα, ο προπονητής του Σέρβου,ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος για να κατέβεις κάτω από την Αυστραλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ