Χαμός στην Αυστραλία – Υπάρχουν και άλλοι… Τζόκοβιτς; (pic)

Χαμός στην Αυστραλία – Υπάρχουν και άλλοι… Τζόκοβιτς; (pic)

Οι Αρχές στην Αυστραλία ξεκίνησαν έρευνα για τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις, που μπήκαν στη χώρα με την ίδια ακριβώς βίζα που είχε και ο Νοβακ Τζόκοβιτς.

Η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κάνει άνω κάτω την Αυστραλία και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Ο Σέρβος τενίστας ταξίδεψε στην Αυστραλία έχοντας στις αποσκευές του ιατρικές εξαιρέσεις από δύο διαφορετικές επιτροπές της χώρας. Από την Tennis Australia, η οποία διοργανώνει όλες τις τενιστικές δραστηριότητες στη χώρα, μεταξύ των οποίων είναι και το Αυστραλιανό Οπεν, αλλά και από την επιτροπή του Υπουργείου Υγείας της πολιτειακής κυβέρνησης της Βικτώριας.

Μόλις έφτασε, όμως, στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης οι συνοριακές αρχές του μπλόκαραν την είσοδο στη χώρα, παρότι είχε εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από δύο ανεξάρτητες επιτροπές. Οι Ομοσπονδιακές Αρχές της Αυστραλίας έχουν τη δικαιοδοσία να εξετάσουν ξεχωριστά την κάθε αίτηση για βίζα και να την εγκρίνουν ή όχι. Στην περίπτωση του Νόβακ δεν έδωσαν το «οκ» και ο Σέρβος βρίσκεται σε ξενοδοχείο με μετανάστες και είναι αντιμέτωπος με απέλαση από τη χώρα.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στο εξωτερικό, όμως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι ο μοναδικός που προσπάθησε να μπει στη χώρα, έχοντας ιατρική εξαίρεση από την Tennis Australia. Όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ, οι αρχές της Αυστραλίας ξεκίνησαν έρευνα για όλους τους τενίστες που βρίσκονται στην Μελβούρνη και πιστεύουν ότι η Tennis Australia έχει δώσει άδεια σε τουλάχιστον δυο ακόμα παίκτες, που δεν συμβαδίζει με τα αυστηρά κριτήρια που έχει θέσει το αυστραλιανό κράτος.

Παρόλα αυτά οι συγκεκριμένοι μπήκαν ανεμπόδιστα στη χώρα και συμμετέχουν στα τουρνουά της Αυστραλίας. Οι συγκεκριμένοι πέρασαν τον έλεγχο έχοντας την ίδια ακριβώς βίζα με την αντίστοιχη που επέδειξε ο Τζοκοβιτς. Οι Αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις υποθέσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις, με τον «ασκό του Αιόλου» να έχει ανοίξει για τα καλά…

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ