Το μήνυμα της συζύγου του Τζόκοβιτς για την «αιχμαλωσία» (pics)

Το μήνυμα της συζύγου του Τζόκοβιτς για την «αιχμαλωσία» (pics)

Το δικό της μήνυμα, έστειλε μέσα από τα social media η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, για την «αιχμαλωσία» του Σέρβου τενίστα.

Η περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, έχει κινήσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη, καθώς ο Σέρβος τενίστας εξακολουθεί να βρίσκεται «αιχμάλωτος» και να περιμένει την τελική απόφαση, αν και όλα δείχνουν πως μετράει ώρες στη χώρα, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα.

Η σύζυγος του «Νόλε» πήρε θέση μέσα από τα social media και με μία ανάρτηση της, ευχαρίστησε όλους όσοι «φώναξαν» και συνεχίζουν να το κάνουν υπέρ του Τζόκοβιτς.

Αναλυτικά:

«Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι ευχές είναι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε και εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Και όλοι θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία» έγραψε αρχικά η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει» συνεχίζει η Γελένα Τζόκοβιτς και καταλήγει:

«Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ