Συνάντηση Τσιτσιπά – Παπαμιχαήλ στην Μελβούρνη (pic)

Συνάντηση Τσιτσιπά – Παπαμιχαήλ στην Μελβούρνη (pic)

Ο Τσιτσιπάς συναντήθηκε με την Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται επίσης στην Μελβούρνη και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Αυστραλιανό Οπεν μέσω των προκριματικών.

Στη Μελβούρνη βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να μετράει πλέον αντίστροφα για το Αυστραλιανό Οπεν.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την πρώτη του προπόνηση στη νέα Kia Arena, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον πατέρα του και προπονητή του Απόστολο, αλλά και τους συνεργάτες του από την ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου, όπως γίνεται σε κάθε τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 182 στην παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται επίσης στην Μελβούρνη, καθώς τις επόμενες ημέρες θα διεκδικήσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Γκραντ Σλαμ της χρονιάς μέσω των προκριματικών.

Οι δύο συμπατριώτες μας φωτογραφήθηκαν στο κορτ, με την 28χρονη να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τον πατέρα του Απόστολο. Στη φωτογραφία είναι επίσης ο προπονητής της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, Δημήτρης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ