Ο Ναδάλ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Μελβούρνη

Ο Ναδάλ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Μελβούρνη

Ο Ράφαελ Ναδάλ αν και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Μαξίμ Κρέσι κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ στον τελικό της Μελβούρνης.

Αν και δύσκολεύτηκε αρκετά ο Ράφαελ Ναδάλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του πρωτάρη σε τελικό ATP Tour, Μαξί Κρέσι και να κατακτήσει τον τίτλο στο 250αρι της Μελβούρνης. Έτσι, για 19η συνεχόμενη σεζόν, ο Ισπανός θρύλος κατακτά τουλάχιστον ένα τουρνουά της ATP

Χρειάστηκε  1 ώρα και 47 λεπτά για να φτάσει στην νίκη επι του Αμερικανού, κάτι που τελικά κατάφερε καθώς με 2-0 σετ προσθέσε στην πλούσια συλλογή του τον 89ο τίτλο της καριέρας του.

To No112 της παγκόσμιας κατάταξης αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο πρώτο σετ. Αρνήθηκε στον Ναδάλ πέντε φορές να του κάνει break, με τον Ισπανό να έχει τα θεματάκια του στο σερβίς (3 διπλά λάθη και 59% πρώτο σερβίς). Ο Κρέσι οδήγησε το σετ στο tie break όπου είχε set point (6-5) μετά από διπλό λάθος του Ισπανού! Τελικά ο Ναδάλ έκανε ένα σερί 3-0 και με 8-6 κέρδισε το tie break και το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ αν και ο Αμερικάνος στο 1-1 κατάφερε να κάνει το break, ο Ναδάλ επέστρεψε πήρε πίσω το break και ακολούθησε και δεύτερο στο 4-3 για να σερβίρει στην συνέχεια για την νίκη και τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ