Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα του Τζόκοβιτς – «Η Αυστραλία είναι μια μπανανία, ο γιος μου θα γραφτεί στην ιστορία σαν άλλος Σπάρτακος»

Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα του Τζόκοβιτς – «Η Αυστραλία είναι μια μπανανία, ο γιος μου θα γραφτεί στην ιστορία σαν άλλος Σπάρτακος»

Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί τον γιο του, περνώντας πλέον στην υπερβολή με μερικές από τις τελευταίες ατάκες που είπε.

Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς βλέπει το μέλλον του γιου του στην Αυστραλία να κρίνεται από την απόφαση που θα πάρει ο… Έλληνας υπουργός, Άλεξ Χοκ και προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ακουστεί και η δική του γνώμη.

Αφού πρώτα κάλεσε τον κόσμο στο Βελιγράδι να βγει στους δρόμους κι αργότερα έκανε λόγο για «πόλεμο κατά της Σερβίας», σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε τερμάτισε, θα μπορούσε να πει κανείς, την έννοια της γραφικότητας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «μπανανία» την Αυστραλία και… νέο Σπάρτακο τον «Νόλε».

Ανακυτικά τα όσα είπε:

«Καλώ την βασίλισσα Ελισάβετ, την ηγέτιδα της Κοινοπολιτείας, να παρέμβει και να προστατέψει τα δικαιώματα του γιου μου, Νόβακ Τζόκοβιτς και να σταματήσει την πολιτική δίωξη σε βάρος του. Καλώ τους Αυστραλούς να σηκώσουν την φωνή τους απέναντι στην τρομοκρατία και την βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον καλύτερο τενίστα.

Η Αυστραλία έχει μετατραπεί σε μία κοροϊδία του ελεύθερου κόσμου, συμπεριφέρονται στον γιο μου, τον δικό σας παγκόσμιο πρωταθλητή, σαν πολιτικό κρατούμενο. Σαν τρομοκράτη στο Γκουαντάναμο. Του αφαιρούν το δικαίωμα να παίξει, το δικαίωμα της άποψης, της ελεύθερης γνώμης. Αλλά τούτο μόνο θα πω δημόσια: τα πολιτικά τέρατα δεν θα τον σπάσουν. Ο πλανήτης μπορεί να δει την fake δημοκρατία από κάποιον… Σκοτ (Μόρισον).

Φέρονται στον Νόβακ λες και είναι εχθρός του κράτους και όχι ο καλύτερος τενίστας του κόσμου που έχει κάνει δωρεές να τους βοηθήσει. Εθνικιστές του συμπεριφέρονται λες και είναι πολίτης τελευταίας διαλογής. Πολιτικοί εγκληματίες δεν σέβονται τα δικαιώματά τους και τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Του δικού τους δικαστηρίου και του νομικού συστήματός τους.

«Η Αυστραλία είναι πλέον μια μπανανία και ο γιος μου θα γραφτεί στην ιστορία ως ένας άλλος Σπάρτακος που στέκεται στην τελευταία γραμμή αμυνόμενος για την ελευθερία του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ