Απασφάλισε ο Πρόεδρος της Σερβίας – «Εξευτελίστηκε η κυβέρνηση της Αυστραλίας με τον Τζόκοβιτς»

Απασφάλισε ο Πρόεδρος της Σερβίας – «Εξευτελίστηκε η κυβέρνηση της Αυστραλίας με τον Τζόκοβιτς»

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, άφησε αιχμές κατά της αυστραλιανής κυβέρνησης μετά την έκδωση της απόφασης Τζόκοβιτς, μιλώντας για εξευτελισμό της.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είδε τη βίζα του να ακυρώνεται για δεύτερη φορά και είναι πλέον υποχρεωμένος να αποχωρήσει από την Αυστραλία.
Ο Σέρβος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την έκδοση της απόφασης, τόνισε πως είναι απογοητευμένος, σέβεται όμως την ετυμηγορία των δικαστών.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν ήταν τόσο ήρεμος στη δική του τοποθέτηση κι εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης της Αυστραλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μίλησα με τον Νόβακ και τον ενθάρρυνα, λέγοντάς ότι ανυπομονώ να επιστρέψει στην χώρα μας, όπου πάντα είναι ευπρόσδεκτος. Η αυστραλιανή κυβέρνηση ταλαιπωρούσε για 11 ημέρες τον καλύτερο παίκτη τένις στον κόσμο και τελικά εξέδωσε την ίδια απόφαση που είχε εκδώσει την πρώτη μέρα.

Παρακολουθήσαμε την πιο ανάλγητη ακροαματική διαδικασία τα ψέματα των αντιδίκων. Το ψέμα είναι απλό: Υποστηρίζουν ότι λιγότερο από το 50% των πολιτών της Σερβίας είναι ανεμβολίαστο, όταν είναι εμβολιασμένο επίσημα το 58%. Θυμηθείτε ότι αυτό το ποσοστό είναι υψηλότερο από πολλές χώρες της Ευρώπης

Θα υποδεχθούμε πολύ καλύτερο τρόπο τους Αυστραλούς αθλητές τον Μάρτιο και δεν θα τους πιέσουμε για χάρη των εκλογών. Θα έρθουν για αγώνες γυμναστικής και θα τους δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη κυβέρνηση από αυτή των Αυστραλών.

Ευχαριστούμε τους Αυστραλούς πολίτες, οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι αγαπούν τους Σέρβους. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θεωρεί ότι εξευτέλισε τον Τζόκοβιτς, αλλά στην πραγματικότητα εξευτελίστηκε η ίδια και ο Νόβακ μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια, έχοντας το κεφάλι ψηλά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ