Έρευνα για το φιάσκο με Τζόκοβιτς θα κάνει η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας

Έρευνα για το φιάσκο με Τζόκοβιτς θα κάνει η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας

Η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως μετά το τέλος του Australian Open θα αρχίσει έρευνα για τα όσα συνέβησαν με τον Τζόκοβιτς.

Μετά την επεισοδιακή δεκαήμερη παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία και εν συνεχεία της απέλασής του λόγω ακύρωσης της visa κάρτας του, ήρθε και η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας, η οποία διαμήνυσε πως θα ξεκινήσει έρευνα μετά την ολοκλήρωση του Grand Slam, ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

Μην ξεχνάμε πως η ίδια ήταν που ήθελε να έχει το No1 της Παγκόσμιας κατάταξης στο Australian Open, διαβεβαιώνοντάς τον πως με την ιατρική εξέταση που του έδωσαν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα εισόδου στη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας:

«Αναγνωρίζουμε ότι τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν σοβαρή αναστάτωση για όλους και λυπούμαστε βαθιά για την επίδραση που είχαν σε όλους τους παίκτες. Πάντα υπάρχουν μαθήματα και θα ελέγξουμε όλες τις πλευρές της προετοιμασίας και εφαρμογής για να ενημερώσουμε για τον σχεδιασμό μας – όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Η διαδικασία πάντα ξεκινάει όταν θα έχουν σηκώσει τα τρόπαια οι πρωταθλητές του Australian Open».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ