Κύργιος – «Κορυφαίος στον κόσμο ο Μεντβέντεφ»

Κύργιος – «Κορυφαίος στον κόσμο ο Μεντβέντεφ»

Ο Νικ Κύργιος μίλησε μετά την ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ανέφερε ότι ο Ρώσος τενίστας είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως.

Ο Νικ Κύργιος είπε ότι αποχωρεί από το «Australian Open» με το κεφάλι ψηλά, μετά την ήττα από το νο 2 του κόσμου , Ντανίλ Μεντβέντεφ, έχοντας αναρρώσει από την Covid-19 λίγο πριν το εναρκτήριο Grand Slam της σεζόν.

Ο Μεντβέντεφ νίκησε τον Κύργιο με 7-6 (1) 6-4 4-6 6-2 στον δεύτερο γύρο, παρόλο που είχε την υποστήριξη της έδρας. Είχε αποσυρθεί από το Sydney Tennis Classic νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω της Covid-19.

«Είμαι πολύ περήφανος για την απόδοσή μου σήμερα. Από εκεί που ήμουν τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες να νιώσω έτσι σήμερα, έχοντας και Covid-19 μερικές μέρες πριν, είμαι απλά περήφανος για τον τρόπο που απάντησα », είπε ο Κύργιος στους δημοσιογράφους.

«Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την ομάδα μου, επίσης… Τα έδωσα όλα, έκανα καλή εμφάνιση», πρόσθεσε, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Ρώσος πρωταθλητής ήταν πολύ καλός γι ‘αυτόν.

«Προφανώς πιστεύω ότι σε επίπεδο αγώνων, νομίζω ότι αν τους ρωτούσες όλους, πιθανότατα θα τον ψήφιζαν ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Κύργιος.

«Δεν υποχωρεί το επίπεδό του, εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι, παίζει. Νομίζω ότι ανεξάρτητα από το σκορ ή την πίεση που δέχεται, ποτέ δεν αναστατώνεται. Απλώς έχει τόση πίστη στο παιχνίδι του».

Ο Κύργιος είπε ότι ο επόμενος σταθμός του ήταν το Dallas Open του Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ